(Відео) Сім’я Ігоря Крутого зворушливо привітала його з днем народження

Композитор показав як його душевно привітала родина з днем народження.

Нещодавно був день народження Ігоря Крутого. Багато важких моментів в житті довелося перенести видатному композитору та просто хорошому, доброму чоловікові. Однак було заради чого. У нього зараз відмінна робота яка йому подобається і він нею горить, але найголовніше – це його тил – його сім’я. Вона завжди підтримає і надихає на нові думки і є його музою в творчості.

Починав Ігор Крутой свою кар’єру буквально з нічого. Був час, коли він спав у холодній кімнаті в квартирі, яку знімав і замість подушки йому служила його зимова шапка. Батько його не дожив до того моменту коли син став знаменитий. Однак мама Ігоря Крутого жива і побачила як наполегливість і неймовірна працьовитість сина допомогло йому вибитися в люди.

Вона пишається своїм сином. Завдяки йому вона побувала кілька разів в зарубіжних турне і побачила світ.

Прекрасно, що на старості років це їй вдалося.

На своїй день народження Ігор Крутой зобразив як його вітає сім’я і подивіться скільки душевності в цьому відео

Відео: привітання сім’ї з днем народження Ігоря Крутого

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.