Полякова на інвалідному візку: дочка суперблондинки Маша так розважалася з бойфрендом, що зламала палець

Старша донька суперблондинки Олі Полякової потрапила в лікарню з переломом кінцівки.

Судячи з публікації в Інстаграм, Маша зламала палець на нозі. Оповістила вона про це разом з фотографією свого хлопця. Його ім’я молода знаменитість не розкрила, по знімках видно, що вони ровесники. Зоряна мама поки ніяк не відреагувала ні на нові відносини дочки-підлітка, ні на перелом пальця. Сама Маша теж не розповіла де саме з нею трапився цей казус.

Маша Полякова показала фото з хлопцем і поділилася болем

У дочки Олі Полякової в Інстаграм більше 160 тисяч фоловерів. Зі своєю аудиторією Марія поділилася болем – днями вона зламала палець на нозі, мабуть, це сталося під час її прогулянки з хлопчиком.

 

Як відомо з публікації, 1 серпня дівчина гуляла зі своїм новоспеченим молодим чоловіком, і при невідомих обставинах отримала серйозну травму. Через перелом Маші знадобилася госпіталізація. Останній знімок, який виклала дівчина – на інвалідному візку. Хоча, судячи з усього, поки її коханий поруч, їй не страшні ніякі проблеми.

У підписі до публікації Полякова-молодша уточнила: “А все так добре починалося 31.07.2020 – 1.08.2020 “.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.