Порча або зурочення: Панайотов розповів, через що померла Началова

Музикант Олександр Панайотов впевнений - співачки Юлії Началова не стало в молодому віці через порчу або зурочення, які на неї навели численні заздрісники.

Панайотов стверджує – потойбічні сили переслідували Юлю ще з дитинства, коли вона боролася з різними хворобами. А коли Началова стала старше, нерідко відвідувала ворожок, екстрасенсів, знахарів, вірила їм.

Началова і Панайотов на концерті в Москві в 2014 році
Началова і Панайотов на концерті в Москві в 2014 році

«Юля в юному віці мала такий букет хвороб! Мені здається, це неспроста. Однозначно була порча. Толком не знаю про те, що їй сказала ворожка: Юля не розкривала подробиць. Звичайно, вона була в шоці. Не знала, що робити … Бачите, до чого це призвело … », – стверджує Олександр Панайотов.

Началова могла померти від порчі

Панайотов розкрив секрет смерті Началова
Панайотов розкрив секрет смерті Началової

Для деяких думка Олександра абсурдна, а є і ті, хто його підтримують. Наприклад, прес-секретарка загиблої співачки Анна Ісаєва поділилася з журналістами одкровенням. Нібито, в молодому віці Юлія Началова ходила до ворожки, і та нагадала, що 16 березня буде для співачки фатальною датою. У 2019 так і сталося – саме в день 16 березня вона померла.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.