Ганьба Потапа: репер показав невдалі дублі з виступу

Український репер Потап розвиває себе не тільки як співак і продюсер, але і як блогер. Своїх фоловерів в Інстаграм він нерідко радує ексклюзивними знімками, зробленими на концертах і за лаштунками.

Днями репер поділився фотографіями, зробленими на останньому концерті. Ці знімки зроблені під час виконання номера на крайній хіт “Чика Бамбоні “. Вони унікальні тим, що на всіх фото у музикантів “живі ” пози – десь Позитив з здивованим обличчям, десь вся група “Мозги” взагалі в русі і не чітко видно.

Мозги на сцені!

Олексій Потапенко коротко підписав свою публікацію: “# mozgi on a stage! #Chicabamboni “.

 

Відзначимо, зовсім недавно Потап випустив свою нову пісню і кліп на неї. У кліпі засвітилися українські та російські знаменитості, які показали як вони відриваються в умовах карантину. Зараз пісня займає топові позиції в рейтингових чартах.

Сам Потап в недавньому інтерв’ю Маші Єфросиніної розповів, що вся його творча діяльність – результат натхнення, внутрішнього і зовнішнього. Надихає Потапа його в тому числі і його дружина Настя Каменських. Однак шанувальники всерйоз захвилювалися – чи не пробігла між зоряною парою чорна кішка? Предметом для хвилювань стало те, що Настю засікли на відпочинку в Туреччині, а Потап в той же час серфив в штатах.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.