Журналісти попросили Максима Галкіна прокоментувати чутки про розлучення з Аллою Пугачовою, а він їх послав за відомою російською адресою

Нерівний шлюб Примадонни з молодим гумористом довгий час був ідеальним. Але тепер активно мусуються чутки про можливе розлучення. Що відповів Максим на пряме запитання?

Дивлячись на незвичайний, але дуже гармонійний шлюб Максима Галкіна і Алли Пугачової, складно подумати про те, що в цій сім’ї може бути серйозний розлад. Все-таки Максим і Алла Борисівна стільки років разом і ведуть спільні телепередачі, ефіри й акаунти, де виглядають абсолютно щасливими! Але серед ЗМІ та в мережі недавно поширилися чутки про можливе розлучення пари. У чому може бути справа і наскільки ця інформація правда?

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Ті спостерігачі за життям цих знаменитостей, які скептично ставляться до їх різниці у віці, відразу підхопили хвилю і вирішили, що справа саме в різниці інтересів – Алла Борісновна не може наздогнатися ще активним і молодим чоловіком, у якого досить своїх перспектив і юних кандидатур на роль коханої.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Інша група пліткарів вирішила, що справа в дітях і подружжя не поділили погляди на їх виховання через приналежність до різних поколінь.

Максим Галкін з дітьми
Максим Галкін з дітьми

Є ще одна версія: на днях Пугачова і Галкін побували на одній вечірці. Алла Борисівна багато танцювала і веселилася, а Галкін це знімав. Уже під кінець вечора щось пішло не так і Пугачова відчитала чоловіка як хлопчака, незважаючи на оточуючих. Після цього вони відразу поїхали, обоє були дуже злими. Проте, на інший день Галкін виклав відео з вечірки як ні в чому не бувало.

Максим Галкін і Алла Пугачова перед вечіркою
Максим Галкін і Алла Пугачова перед вечіркою

Але злі язики розпустили слух, що в зоряному сімействі розлади вже давно і справа йде до розлучення.

У будь-якому випадку, ніхто з свідчать про розлучення пари не може привести ніяких достовірних аргументів, поки в профілях зірок продовжують з’являтися ідилічні фото і відео.

Максим Галкін
Максим Галкін

Журналісти радіостанції “Ехо Москви ” знайшли можливість запитати у самого Галкіна, чи правдиві плітки про розлучення. Вони просто подзвонили і запитали в лоб. Але Галкін сильно розлютився і повідомив, що подібне йому коментувати нецікаво:

Та йдіть ви! .. Робити мені більше нічого

І перервав розмову. Можна вважати, що таким чином чутки він спростував, а значить сім’я Галкіна і Пугачової не менш міцна, ніж раніше.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.