Дитинство в інтернаті і невдале особисте життя: нелегка доля Ані Лорак

Цікава зовнішність, сильний вокал і душевні пісні зробили із звичайної дівчини справжню зірку з мільйонною армією фанатів. Але що ж ховається за картинкою успіху і слави?

Кароліна Куєк (справжнє ім’я Ані Лорак) народилася в маленькому українському містечку. Батьки Лорак розлучилися ще до її народження і дівчинка разом з двома старшими братами жила з мамою. Сім’я проживала дуже бідно, адже однією маминої зарплати на всіх не вистачало. Через злидні мати Кароліни прийняла рішення віддати дітей в інтернат.

Ані Лорак і продюсер Юрій Фальоса

Анни Лорак і Юрій Фальоса
Анни Лорак і Юрій Фальоса

Коли Ані Лорак було 13 років, вона взяла участь в одному пісенному конкурсі, де її помітив продюсер Юрій Фальоса, який незабаром підписав з нею контракт. Фальоса побачив в співачці не тільки талант, вона привернула його як жінка. Коли Лорак стукнуло 18 років, вони з Юрієм почали проживати разом. Варто відзначити, що продюсер був удвічі старший за свою обраницю. Роман артистки і Фальоси тривав 8 років. Вони розлучилися, так і не зареєструвавши шлюб офіційно.

Розвиток кар’єри Ані Лорак

Ані Лорак посіла друге місце на "Євробаченні"
Ані Лорак посіла друге місце на “Євробаченні”

У 2000-х Ані Лорак стала справжнім проривом – голос і репертуар артистки підкорив всю країну. Наставником Лорак тоді став Філіп Кіркоров, який всіляко допомагав просуванню молодої співачки. У 2008 році Кароліна прославилася на весь світ, завоювавши друге місце на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення».

Чоловік мрії

Весілля Ані Лорак з Муратом
Весілля Ані Лорак з Муратом

Коли Ані Лорак була на піку популярності, вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу на відпочинку в Туреччині. У 2009 році чоловік зробив артистці пропозицію, і незабаром вони одружилися. Пара зіграла гучне і пишне весілля, а через деякий час у них народилася дочка Софія, хрещеним батьком якої став Філіп Кіркоров.

Зрада і розлучення

Лорак розлучилася з чоловіком після 10 років шлюбу
Лорак розлучилася з чоловіком після 10 років шлюбу

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу прожили разом 10 років, але чоловік перестав бути вірним. Одного разу в мережі з’явилися фотографії Мурата з його коханкою Яною Бєляєвої. Виявилося, що це була не скороминуща інтрижка, а тривалий роман. Ані Лорак не пробачила зраду, і на початку 2019 року оголосила про розлучення з чоловіком. Незважаючи на судові тяжби і гучний скандал, Ані Лорак тримається на висоті. Співачка продовжує працювати, випускати альбоми і давати концерти.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.