“Вони дуже цього хотіли”: Пресняков і Подольська в очікуванні другої дитини

Володимир Пресняков та Наталія Подольська чекають поповнення в родині. Інформацію про вагітність співачки підтвердило близьке оточення пари.

Володимира Преснякова і Наталію Подольську заслужено називають однією з найміцніших пар шоу-бізнесу. Музиканти познайомилися в 2005 році під час зйомок розважального шоу “Великі гонки”. Іскра закоханості пробігла між артистами миттєво.

Для білоруської співачки ці відносини стали першими серйозними. Не дивлячись на різницю у віці в 14 років і те, що Пресняков відомий як знатний серцеїд, а багато шанувальників асоціювали його тільки з першою дружиною, Христиною Орбакайте, парі вдається зберігати свою любов ось уже 15 років.

Пресняков и Подольская сыграли свадьбу в 2010 году
Пресняков і Подольська зіграли весілля в 2010 році

У 2015-му році у подружжя народився первісток — Артемій. Пара мріяла стати батьками і вдруге. Це бажання породжувало постійні чутки в ЗМІ про вагітність Подольської, однак вони ніколи не підтверджувалися до певного часу.

Пресняков и Подольская с сыном Артемием
Пресняков і Подольська з сином Артемієм

Близьке оточення артистів підтвердило чутки про вагітність Наталії. Коментар дала і фармацевт, яка працює в аптеці біля будинку подружжя. За її словами, Подольська ходить з помітним животиком.

“Наташа шалено щаслива, як і Володя, адже вони так хотіли ще дітей! Те, що не хочуть ділитися з шанувальниками, цілком нормально, дайте їм час”, — розповів журналістам чоловік, наближений до сім’ї.

Самі артисти поки що не поділилися щасливою новиною з шанувальниками, проте вже отримують сотні привітань у своїх соціальних мережах.

Наталья Подольская и Владимир Пресняков
Наталія Подольська і Володимир Пресняков

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.