Дружина і двоє дітей Баскова: що приховує натуральний блондин від публіки?

Король шарманки і улюбленець мільйонів Микола Басков завжди був в центрі уваги. Особливий інтерес з боку шанувальниць викликає його особисте життя, яке найнатуральніший блондин Росії приховував за сімома замками.

Сьогодні ми вирішили зібрати всю інформацію про “пригоди амурні” золотого голосу Росії. Зараз співак не приховує – успіху домігся, гроші заробив, визнання є. Залишається тільки розвивати сімейну ідилію, і піклуватися про дітей.

Особисте життя Баскова крутіше ніж бразильський серіал

Микола Басков
Микола Басков

Про це говорять і шанувальники, з цим погоджується і сам Басков. У свої немолоді роки він все ще носить звання “заслуженого холостяка “. Хоча для багатьох це дивно – красивий, успішний, улюбленець публіки. Для такого завести собі красуню-модель на чергових гастролях – не проблема. Але Басков ні раз підкреслював – ще не знайшов ту саму.

Микола Басков
Микола Басков

На початку 2020 шанувальники звернули увагу на зміни в житті Колі – він зробив пластичну операцію, помітно помолодшав і схуд. Фоловери вирішили – напевно ці зміни заради прекрасної незнайомки, з якою король шарманки поки не поспішає знайомити публіку.

Якщо особисте життя Колі є, то він дуже професійно його приховує.

Одного разу в коментарях фоловерка написала Баскову: “Для повного щастя вам не вистачає дружини і двох діток! “. На що співак відповів: “Повністю з вами згоден! “.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.