Лорак виходить заміж за продюсера Тіматі: шикарне кільце вже на пальці

Українська та російська співачка Ані Лорак недовго була одна.

Такий успішній і красивій жінці просто неможливо без чоловіка. Єгор Глєбов це зрозумів, і вирішив “окільцювати ” зоряну красуню. Тим більше, осаду від хворобливого розлучення з Муратом Налчаджиоглу вже практично не залишилося.

Ані Лорак через кілька років після зради знову зважилася на заміжжя

Про свій новий сімейний стан Ані Лорак сама сповістила у своєму Інстаграм. Вона опублікувала фото, де на безіменному пальці красується розкішне кільце. Уважні фоловери не змогли випустити з уваги цю важливу деталь.

Лорак засвітила кільце на безіменному пальці
Лорак засвітила кільце на безіменному пальці

Хоча сама публікація непримітна – там співачка в повний зріст, в звичайній “живий ” позі. Підпис короткий і неоднозначний: “Прагнемо вгору “. Фоловери заплуталися – що це значить? Що відносини Ані і Єгора стрімко йдуть вгору, і тепер вони не просто пара, а ціла родина? Або прагнення вгору – це політ в медовий місяць?

У всякому разі, шанувальники вже привітали пару з важливою подією, і написали, що чекають фото разом.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?