Померла мама Ігоря Коломойського: її на стало на 81 році життя, всі подробиці

Прес-служба Об'єднаної єврейської громади України від 4 серпня шокувала новиною - не стало Зої Ізраілевни Коломойської.

Зоя Ізраілевна – мати відомого в Україні та далеко за її межами бізнесмена Ігоря Коломойського. На момент смерті їй був 81 рік. Причини, за якими матері Ігоря Коломойського не стало, Об’єднана єврейська громада України не називає, проте є думка, що останні кілька років вона тяжко хворіла.

У Коломойського померла мама

“4 серпня 2020 роки (14 ава 5780 року за єврейським календарем) стала відома сумна звістка про те, що покинула матеріальний світ душа Зої Ізраілевни Коломойської – матері президента Об’єднаної єврейської громади України Ігоря Валерійовича Коломойського “, – пише прес-служба відомства.

У Коломойського померла мама
У Коломойського померла мама

Сам бізнесмен поки не давав ніяких коментарів з цього приводу.

Відзначимо, Ігор Коломойський – популярний в Україні бізнесмен. Йому належить створення ПриватБанку, проте сам він зараз не є власником фінансової компанії. При президенті Порошенко сталася націоналізація, і банк став державним. Також Коломойському був заборонений в’їзд в Україну, однак при президенті Зеленському цю заборону зняли. Ходили чутки, що Володимир Зеленський пішов в президенти, керуючись настановами та порадами Коломойського.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.