Легкий салат за п’ять хвилин: що готує Ані Лорак на свята?

Ані Лорак - знаменитість, яка завжди і на слуху, і під пильною увагою відеокамер.

Але за своєю кар’єрою музикантки Ані встигає не тільки приділяти час собі і родині, а й готувати різну смакоту. Як стверджує артистка, її улюблене блюдо – салат з курячою грудкою, креветками і ананасом. Це не тільки дуже смачно і поживно, але ще і не вимагає багато часу на приготування. А його у співачки ой як мало.

Салат з курячою грудкою, креветками і ананасом від Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Співачка уточнює, що таке легке частування – відмінне доповнення як до святкового столу так і до звичайного обіду. І ще салат універсальний – в ньому ви самі вибираєте яку грудку додавати – смажену або варену. Ананас берете теж орієнтуючись на свої смаки – консервований або свіжий.

Для салату берете 500 грам курячої грудки, 300 грам креветок, 100 г сиру, 300 грам ананаса, сіль, перець – за смаком, майонез для заправки.

Грудку нарізаємо кубиками, обсмажуємо. Готові шматочки охолодити і нарізати тонкою соломкою. Креветки потрібно відварити в підсоленій воді, остудити і почистити. З ананасів зливаємо сироп і нарізаємо невеликими шматочками. Далі беремо сир, який натираємо на звичайній тертці. Змішуємо і заправляємо майонезом.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.