Сиділа на кефірі: як кефірна дієта допомогла Яні Рудковській скинути вагу

Кефірна дієта допомогла Яні Рудковській швидко відновити свою фігуру після народження двох дітей. У чому полягає особливий рецепт Яни — читайте далі.

Продюсер і телеведуча Яна Рудковська в свої 45 років виглядає просто чудово. У своїх соціальних мережах Рудковська буквально в кожній публікації хвалиться стрункими ніжками і витонченою фігурою.

В одному з інтерв’ю світська левиця зізналася, що відновитися після двох вагітностей їй допомогла кефірна дієта, розроблена за власною рецептурою.

Яна Рудковская с Николаем Басковым
Яна Рудковська з Миколою Басковим

Як розповіла Рудковська, в день вона пила літр-півтора кефіру, хоча і давалося їй це досить непросто. Щоб урізноманітнити свій раціон, вона почала додавати в меню й інші продукти, почала з курячого бульйону.

Відомо, що легкий бульйон здатний не тільки швидко і надовго наситити організм, але і забезпечити його корисними речовинами.

Куриный бульон насыщает организм полезными веществами
Курячий бульйон насичує організм корисними речовинами

Дієта Яни Рудковської тривала п’ять днів:

У перший день продюсерка вживала тільки кефір в обсязі від одного до півтора літрів. Рудковська рекомендує пити знежирений продукт або з мінімальним відсотком жирності.

У другий — п’ємо кефір в тому ж обсязі. Якщо справлятися з голодом стало складніше, можна додати в напій різну зелень. Це додасть кефіру смак легкого літнього супу. Якщо і такий прийом не допоміг — на обід замініть кефір чашкою курячого бульйону з яйцем.

У третій день до кефіру додаємо улюблений фруктовий питний йогурт.

Четвертий день — продовжуємо вживати кефір і питний йогурт, розбавляємо раціон звичайним йогуртом, смак вибираємо за бажанням.

В заключний п’ятий день всі продукти, які вживалися до цього, — кефір, йогурт, бульйон — поділяємо на три прийоми їжі. Так, наприклад, на сніданок можна випити кефір, на обід – приготувати курячий бульйон з яйцем і зеленню, а в якості легкої вечері випити або з’їсти йогурт.

Яна Рудковская на пляже
Яна Рудковська на пляжі

Яна Рудковська зізналася, що виходила з дієти плавно, поступово включаючи в раціон каші та супи. Зараз вона дотримується правильного харчування, щоб залишатися у формі.

Не забувайте, що перед дієтою варто консультуватися з лікарем.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.