Євген Петросян показав, на що готовий заради молодої дружини: вік – не перешкода

Гуморист, який одружений на молодій Тетяні Брухуновой, намагається і сам омолодити себе. Для цього не боїться вдатися до спеціальних процедур.

Так, днями талановитий гуморист відправився в приватну клініку для того, щоб пройти кілька процедур по омолодженню. Також знаменитість перевірив свою розтяжку. У Інстаграм в жартівливій формі написав: “Ось, розумієте, розтяжка. А цей агрегат, між іншим, наші придумали “.

Заради красуні-дружини готовий омолодитися будь-яким способом

Тетяна Брухунова – молода дружина гумориста, яка раніше була його помічницею. Шанувальники після звістки про весілля Тетяни та Євгена просто загубилися в подиві – як з такою величезною різницею у віці вони можуть бути разом? Але, як виявилося, Брухунова і її колишній начальник відмінно уживаються разом.

Після процедури по омолодженню найзнаменитіший комік Росії пішов у улюблене кафе, і замовив улюблений алкогольний коктейль для розслаблення.

 

Фоловери помітили, що Євген світиться від щастя. Це означає, що з дружиною він відчуває себе відмінно.

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.