«Пропонував їй кар’єру через ліжко»: дружина Ігоря Ніколаєва висловилася про можливе розлучення

Шлюб Ігоря Ніколаєва можна назвати зразковим - 15 років щасливого життя, п'ятирічна донька, яку виховують в любові і щасті. Що може бути краще?

Ігор Ніколаєв – знаменитість солідного рівня, тому не дивно, що про нього регулярно з’являються якісь чутки. Ось і зараз нікому не відома співачка Наташа Бінаклес розповіла – Миколаїв запропонував їй успіх і кар’єру через ліжко.

“Кар’єра через ліжко “: дружина Миколаєва розповіла, що думає з цього приводу

Ігор Ніколаєв
Ігор Ніколаєв

Як розповіла якась Наташа Біналекс журналістам – до продюсера Ігоря Ніколаєва вона прийшла за допомогою в розкручуванні власного бренду. А той вельми неоднозначно натякнув, що Наташа може потрапити на естраду особливим шляхом. За словами Наташі, вона відмовилася від цієї пропозиції.

Журналісти звернулися до дружини композитора Юлії Проскурякової. Вона сказала, що не вірить в подібні заяви, і вважає їх не більше ніж невдалою спробою зіпсувати репутацію дружина.

Близьких знайомих сім’ї також повеселила заява починаючої співачки. На їхнє переконання все це зовсім не схоже на Ігоря. Композитор, до того ж, дуже практична людина. Якщо вже він візьметься працювати з молодою зіркою і продюсувати її, то тільки за реальні гроші від спонсорів. А обіцяти “кар’єру через ліжко” – абсолютно не в стилі Миколаєва.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.