Новий образ Єфросиніної: потрібно змінюватися і всередині, і зовні

Українська телеведуча, блогерка і волонтерка Маша Єфросиніна опублікувала фото в новому образі - яскрава, гаряча, приваблива.

Машу Єфросиніну багато хто знає як телеведучу, яка не тільки ніколи не брала участь ні в яких скандалах і сварках, а й як особистість, яка активно бореться з насильством. Також вона пропагує милосердя, толерантне ставлення до всіх і виступає в якості мецената в десятках благодійних проектів. За це Єфросиніна в 2020 році була нагороджена орденом Княгині Ольги.

“Я вважаю, що змінюватися потрібно! Не тільки внутрішньо, але й зовні “

 

Такими словами Марія підписала публікацію, і прикріпила фото нового іміджу. Яскрава брюнетка з чубком і в сонцезахисних окулярах – такою Єфросиніну шанувальники ще не бачили. Селебріті пояснила, що зовнішні зміни мотивують і дають своєрідний поштовх для перебудов всередині. Так, завдяки зміні зачіски можна поміняти своє мислення і зважитися на те, про що раніше боявся навіть думати.

Також Маша підкреслює – в зовнішності потрібно відмовитися від будь-яких стандартів. Тільки сама людина здатна вирішити що йому або їй підходить і як буде краще.

“Та й звідки ці стандарти? Вони нагадують мені продавців в магазині одягу, які, коли ти береш річ в примірювальну, кричать тобі:« почекайте, це не ваш розмір, принесу більше! Цей на вас не налізе ».. А ти виходиш до них у взятому тобою розмірі, який ідеально сів на фігуру, і прям хочеться щигля відважити “, – відверто каже знаменитість.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.