Буйнова без штанів застукали з Лолітою: розважалися, поки їх ніхто не бачив

У мережі з'явилося неоднозначне відео, яке вразило публіку своєю відвертістю. Такого не очікував ніхто.

Життя артиста – далеко не завжди комфортні умови. Часто знаменитостям доводиться спати в літаках, їсти в дорозі і гримуватися в машині. При таких обставинах допоможе тільки гумор і самоіронія.

Буйнов показав «зіркові будні»
Буйнов показав «зіркові будні»

На своїй сторінці в Інстаграм відомий російський співак Олександр Буйнов опублікував смішне відео, в якому показав свої «зіркові будні». На відео артист, мабуть перед концертом, намагається переодягнутися.

Буйнов з голими ногами, сидячи в машині, одягає штани, а в цьому йому допомагає Лоліта. “Давай, поки нас ніхто не бачить, давай ніжку, мій маленький!”, – говорила Мілявська в кадрі. Однак цей момент хтось зафіксував на камеру.

Буйнов зізнався в любові до Лоліти

Під відео артист написав пост, в якому подякував усім, хто випромінює оптимізм і доброту. “Лолка, я тебе люблю!” – додав Буйнов. Шанувальники співака були приємно здивовані настільки відвертим відео і подякували Олександру за позитив. «Які Ви всі хороші. А особливо Лола, явно їй не вистачає чогось або когось.»,« Позитиву океан і стільки ж любові!», « Хто допоміг напнути штани зрозуміло, а ось хто їх зняв?», – прокоментували відео підписники.

Варто відзначити, що Лоліта Мілявська і Олександр Буйнов дружать вже багато років, що є рідкістю в «зірковій тусовці».

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.