Син помер, поки Віктор Павлик був на відпочинку: кинув все і помчав

7 серпня шанувальників творчості Віктора Павлика сколихнула жахлива новина - його молодий 21-річний син не зміг впоратися з саркомою хребта.

Як відомо з Інстаграм-публікацій Віктора Павлика, вчора він як раз відпочивав з друзями. Публікуючи знімки з баньки, Павлик-старший навіть не підозрював, яка страшна подія відбудеться вже через лічені години. Зараз зірки українського шоу-бізнесу приносять щирі співчуття родині музиканта.

Історія Павла Павлика

Павло Павлік з отцем Віктором
Павло Павлік з батьком Віктором

Павлику-молодшому був 21 рік. Два роки тому лікарі поставили йому страшний діагноз – саркома хребців. Павло відмовився від вступу до інституту і віддав всі свої сили лікуванню. 18 курсів хіміотерапії не допомогли впоратися, і хвороба все посилювалася.
Нещодавно мати Павла Лора Созаева написала у себе на Фейсбуці, що вони з сином вже говорили про смерть. Однак ніхто не думав, що це трапиться так швидко.
Віктор поки ніяк не коментував цю трагедію. Нинішня дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова у себе в Інстаграм написала тільки одне: “Не знаю як підібрати слова. Боляче “.
Свій останній пост в Фейсбуці Павло Павлік зробив 23 червня. У ньому хлопець розповів, що незважаючи на погіршення самопочуття він не здається, і готовий боротися далі.

Знову ніч, знову багато думок, які складаються в слова. Слова мають велику силу – вони здатні об’єднати людей або ж…

Opublikowany przez Pavela Pavlika Wtorek, 23 czerwca 2020

Також в публікації Павло зазначив, що не слід вірити заголовкам ЗМІ про те, що “Павло Павлік здався і вирішив не лікуватися “. Це все неправда, він боровся до останнього.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.