(Відео) Алла Пугачова, Буйнов і ВІА “Веселі хлопці ” згадали молодість “У тієї гори “. Галкін підспівує

Максим Галкін тоді ще був малюком, тому, коли Алла Пугачова вирішила виконати пісню "У тієї гори " разом з Олександром Буйновим і ВІА "Веселі хлопці ", його вони не покликали.

Алла Пугачова вирішила згадати молодість і разом з Олександром Буйновим і ВІА “Веселі хлопці” виконали пісню “У тієї гори”.

Давно, коли виконували цю пісню відома зараз примадонна Алла Пугачова була на підспівуванні на сцені за спиною у Буйнова.

Зараз вона з гумором згадує молоді роки.

Максим Галкін тоді ще був малюком, тому, коли Алла Пугачова вирішила виконати пісню “У тієї гори” разом з Олександром Буйновим і ВІА “Веселі хлопці”, його вони в свою групу не взяли. Максим сидів у залі і підспівував разом з усіма.

 ""

Подивіться на Валерія Леонтьєва, як він теж підспівує і з інтересом разом з Філіпом Кіркоровим дивиться на це виконання.

Згадайте як це було!

Відео: пісня “У тієї гори”

Соцмережі відгукнулися своїми постами на цей виступ:

“Боже яка пісня клас !!!! Нагадали чорти смугасті золотий час коли під цю пісню зажігалі.Ну як тут не випити? Аж серце защеміло. Спасибі!!!!”

“Які все були молоді, талановиті і завзяті! А зараз на естраді ні хороших пісень, ні хороших голосів, ні симпатичних (природних) осіб. Одні напівголі безголосі артісточкі, чиїсь діти, коханки (ки), племінниці (ки) та інша блатна шваль. Одні й ті ж особи – туга. ”

“Могли адже раніше і текст і слова-як діаманти.”

“Неможливо зіпсувати геніальний твір Давида Тухманова. І нехай голоса вже не ті, нехай вік бере своє, пісня як і раніше завзята і красива. Світла пам’ять тим кого немає і міцного здоров’я тим хто живий. А судити не нам, судити Богу. “

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.