Пугачову звинуватили в чаклунстві: тепер зрозуміло звідки слава і молодий чоловік

Колишня дружина Володимира Кузьміна, з яким у Примадонни був роман звинуватила Пугачову у використанні чорної магії.

Поетеса Тетяна Артем’єва заявила, що її колишній чоловік музикант Володимир Кузьмін пішов від неї до Алли Пугачової, тому що та його приворожила. У Артем’євої від Володимира троє дітей, але це не завадило йому піти до Примадонни.

Пугачова і Кузьмін
Пугачова і Кузьмін

Роман Примадонни і Кузьміна розвивався в далеких 80-х. Їм пророкували довге сімейне життя, але їхні стосунки швидко закінчилися. Зоряна пара записала навіть кілька спільних пісень, в числі яких знаменита “Дві зірки”. Проте закохані незабаром розлучилася, але Кузьмін не повернувся до колишньої дружини.

Пугачова має надприродні здібності

В одному з інтерв’ю Артем’єва розповіла, що впевнена в тому, що Пугачова приворожила Кузьміна. Поетеса стверджує, що Алла Борисівна якось сама в цьому зізналася на своєму дні народження, чим привела в шок всіх гостей. А ще, за слова Артем’євої, Пугачова сказала, що продала душу дияволу за молодість.
Цікаво, що час від часу спливають незвичайні факти, які вказують на особливі здібності Примадонни. Наприклад, в 2010 році відомий музичний критик Сергій Сосєдов серйозно захворів після того, як різко висловився про пісні і вокальні дані Пугачової. Збіг це, чи ні – так і залишається загадкою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.