Шість операцій і сім втрачених зубів: дочка Успенської впала з велосипеда (ФОТО)

Дочка співачки Любові Успенської Тетяна Плаксина опублікувала у себе в Інстаграм архівне фото, яке було зроблено два роки тому після нещасного випадку.

Молода дівчина перебувала в Коста-Ріці в 2018 році, і внаслідок невдалого відпочинку залишилася без семи зубів. Як пише Тетяна, вона впала з велосипеда. Травми були настільки серйозними, що Плаксиній довелося проводити операцію і потім проходити тримісячну реабілітацію.

Дочка Успенської дивом залишилася жива: 6 операцій і сім втрачених зубів

За словами Плаксіної, після падіння у неї була зламана щелепа і вона позбулася семи передніх зубів.

Дочка Успенської поголила голову
Дочка Успенської поголила голову

«Я перенесла шість операцій. Завдяки тому, що у мене немає зубів, я навчився по-справжньому любити себе і дивитися в обличчя своїм демонам », – написала одкровення дочка співачки.

Вона поділилася, що виправити ситуацію з зубами допомогли імпланти. До слова, на одній з програм Любов Успенська заявила, що після того фатального падіння психічний стан її дочки значно погіршився.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.