Знову вагітна: Дружина Джигана Оксана Самойлова подарує йому п’яту дитину

Тільки зійшлися, а вже хочуть п'яту дитину. Оксана Самойлова опублікувала фото з помітно округлим животиком.

Модель Оксана Самойлова завжди тримає себе в формі. Мільйони фанатів заздрять її плоскому животику і навіть кубикам. Після того, як дівчина чотири рази народила, вона дуже швидко повернулася в свою осину талію, і не втратила форми. Однак зараз дівчина опублікувала фото з відпустки в Туреччині, де видно, що від колишнього преса не залишилося нічого.

Кругленький животик Оксани: Джиган стане татом в п’ятий раз

На фото дівчина позує в купальнику ніжного блакитного кольору, а за талію її обіймає чоловік Джиган. Поки офіційно пара не коментувала чи хочуть вони завести п’яту дитину, але до цього є всі передумови.

Відзначимо, пара Джигана і Оксани Самойлової тільки недавно пережила великий скандал. Вони хотіли розлучитися через проблеми Джигана з наркотиками і алкоголем. Однак після тривалого лікування в приватній клініці, чоловік все таки зміг взяти себе в руки і повернутися в сім’ю до чотирьох маленьких дочок. Оксана Самойлова писала на своїй сторінці в Інстаграм, що йде на примирення з кривдником тільки заради того, щоб діти росли в повноцінній сім’ї, і не відчували брак уваги. Однак шанувальники вірять – це була лише велика сварка, яка вже позаду, і далі пара буде разом без будь-яких проблем.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.