«Дешева копія»: Агата Муценіеце обізвала коханку Павла Прилучного

31-річна актриса Агата Муценіеце після розлучення з чоловіком стала частіше з'являтися на публіці і розповідати про свої почуття.

Так, нещодавно на своєму Ютуб-шоу “Чесне розлучення ” дівчина зізналася, що до сих пір сумує за Павлом. Але і ображається на нього за те, що той не стримав обіцянку, дану під час весілля – завжди бути поруч, любити і оберігати. Останній рік відносин зіркової пари був на межі – фізичне і моральне насильство, крики на дітей, спроби вигнати з дому під час епідемії. Сім’я розвалилася.

Агата: Павло досі говорить мені про свої почуття

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Агата виклала власні роздуми про кохання. Дівчина написала: «Здатність до любові – так само рідко дається людям, як і будь-яка обдарованість. Як часто видають за любов підробку. Це як сумка: як би підробка не старалася, вона завжди буде підробкою. І тільки справжність мистецтва і якість оцінить історія і вічність. А підробка назавжди буде копією .. Просто копією! ».

 

Коментатори підтримали актрису в її висловлюваннях, і написали, що їй не варто переживати через те, що Павло пішов до іншої. Це варто розцінювати як нове життя і нову можливість.

Відзначимо, недавно Прилучного засікли вже в компанії іншої актриси – Юлії Франц. Імовірно, актор зраджував Агаті відразу з двома, проте причиною розлучення стала саме героїня “Татусеві дочок ” Мирослава Карпович.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.