Вікторію Боню обікрали двічі за 10 днів

Телеграм-канал "Тільки нікому " повідомляє, що в той будинок, в який Боня тільки переїхала, вже двічі забралися зловмисники. Поліція вже веде розслідування.

Нещодавно телеведуча і актриса Вікторія Боня похвалилася у себе в Інстаграм-блозі про те, що її мрія збулася – тепер в її розпорядженні власний будиночок на французькому Лазурному березі. Що може бути краще? Однак щастя дівчини тривало до перших проблем – вже через кілька днів в її апартаменти вторглися, поки господиня була у від’їзді.

Грабіжників будинку Вікторії Боні засікли сусіди і камери відеоспостереження, встановлені на ділянці

 

Як уточнила сама постраждала, її сусіди викликали поліцію занадто пізно – були зайняті тим, що фотографували зловмисників для поліції. Як пишуть коментатори в соціальних мережах, квартирні крадіжки на Лазурному березі – звичайна справа. Багато з сусідів Боні вже встигли з цим зіткнутися. Саме тому радять Боні не показувати в Інстаграмі свій будинок, так як по геопозіціі його точне розташування можна швидко визначити. Також хорошим рішення буде установка сигналізації і датчиків руху. Чи поставить знаменитість це обладнання поки незрозуміло, але ось історії зі свого будинку з геолокаціями записувати більше точно не буде.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?