Асмус виходить заміж: несподіваний поворот, так ось заради кого вона кинула Гаріка Харламова

Актриса тільки нещодавно пережила розлучення зі своїм чоловіком, як вже вляпалася в нову історію з романом. Цікаво, чи надовго в цей раз затягнуться її відносини?

Зірка фільму “Текст ” і серіалу “Інтерни ” засвітилася в компанії Олексія Чадова. Їх явно не просто дружні стосунки помітили в соціальній мережі. Сама Асмус опублікувала фото в профілі, на якому вона зображена з колегами по цеху в процесі зйомок.

«Приголомшливий день на зйомках фільму« Джон ». Єгор Кончаловський, Артем Ткаченко, Олексій Чадов – безмежна любов і вдячність », – написала Крістіна в мікроблозі.

Смайли з сердечками і милі звернення: Асмус і Чадов показали в Інстаграм всю свою ніжність

 

На підпис Христини, її, очевидно, новий коханий Олексій відповів не менш емоційно: «Взаємно, Крісті!».

Шанувальники Крістіни, які знають, як важко їй далося розлучення з Харламовим, мріють, щоб дівчина швидше знайшла своє щастя. Саме тому такий коментар виявився в центрі уваги – фоловери впевнені в тому, що Асмус і Чадова пов’язує не тільки робота або дружба. Однак не можна виключати, що таким чином вона намагається привернути увагу Харламова, адже днями дівчина прийшла до нього в офіс в ефектному леопардовому комбінезоні.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!