Геть одяг: скандальна Крістіна Асмус опублікувала фото, заради якого розлучилася з Харламовим

Актриса вразила фанатів - вона опублікувала знімок з ванної повністю без одягу.

У коментарі грайливо написала – саме заради цього знімка вона розлучилася з Гаріком. У коментарях прихильники відзначили, що сама знаменитість більше говорить про розлучення, ніж її фоловери. Однак шанувальники буквально заливалися слиною. Головне питання – кому Христина довірила створення цього фото? Невже це якось пов’язано з її колегою по цеху Олексієм Чадовим, з яким знаменитість днями так мило листувалася в Інстаграм?

Прикриває тільки вода: Христина Асмус опублікувала дуже гаряче фото

 

Судячи по знімку, з фігурою у неї все в порядку, і вона не соромлячись це демонструє. На фотографії у Крістіни мокре волосся. Вона повернута до фотографа спиною, а голова опущена на бік.

Відзначимо, на початку літа 2020 року комік Гарік Харламов і актриса Крістіна Асмус оголосили про розлучення. Пара зробила акцент на тому, що розходяться вони не через скандал, а тому що вирішили йти далі різними шляхами. І Гарік, і Христина раніше заявляли, що залишилися в теплих дружніх відносинах. Це підтверджує і те, що на днях дівчина в занадто помітному леопардовому комбінезоні прийшла прямо в офіс Камеді Клаб – компанії, резидентом якої є її колишній. Збігся візит ще і з виходом Гаріка з карантину. Тому шанувальники вирішили – напевно є шанс повернути все назад, і Христина зараз намагається їм скористатися.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.