Як виглядає дочка Якубовича і чому вона не з’являється на публіці: вся правда про ведучого “Поле чудес “

Дочка знаменитого ведучого рейтингової програми Варвара Якубович - людина не медійна.

Однак в мережу потрапили її фото, за якими точно можна визначити – вона схожа на свого тата. Однак Варя зовсім не схожа на розбещену дівчинку, якими часто бувають діти багатих і заможних. Дівчина не купує дорогі брендові речі, не женеться за славою і не намагається через папу пробитися на телевізор.

Скромна дочка Леоніда Якубовича Варвара: що про неї відомо?

 "Варвара

Зараз Варі 20, але вона вже давно живе окремо від батьків, і намагається сама себе забезпечувати. Вона працює в журналістиці, а заочно вчиться на магістратурі МДІМВ, отримуючи диплом за цією ж спеціальністю. У вільний час Варя займається музикою – вже в цьому році можна буде почути її перший альбом, над яким зараз буквально кипить робота.

Як розповідала сама дівчина в одному з інтерв’ю, вона ніколи не хвалилася тим, що у неї відомий і впливовий тато. Всі її досягнення – це заслуга дівчата.

Варвара Якубович
Варвара Якубович

При цьому, вони з татом і мамою перебувають в чудових стосунках. Просто кожен займається тим, чим йому зручно. Сам Якубович колись розповідав, що пишається тим, як виховав своїх дітей. Ведучий не хотів, щоб його діти виросли розпещеними.

«Це велика Божа ласка. По-друге, моя дочка лінгвіст, вона обожнює мови, вільно говорить на трьох, включаючи російську. Дуже добре сидить в сідлі », – коментує Леонід Якубович в одному з інтерв’ю.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.