Валерій Сюткін в 62 роки четвертий раз став батьком: у це складно повірити

Бажання Валерія збулося - він давно хотів завести з дружиною дитину. Попередньо плани були намічені на кінець цього року, але все сталося раніше, ніж гадалося.

Незважаючи на те, що дружина Валерія Віола вже не молода, їй 45, а це серйозний вік для протипоказання пологів, вона змогла без проблем народити дитину. Це друга спільна дитина Сюткіна і його дружини Віоли. На новий рік Валерій загадував, що хотів би бачити ще одного спадкоємця в цьому році.

Ніякого сурогатного материнства: тільки природні пологи дружини

«Бажаю собі дитину в цьому році. Мені неважливо, хлопчик народиться чи дівчинка, буду радий будь-якому. Звичайно, про сурогатну матір у нас в родині не йдеться. Все будемо робити по-старому. Які наші роки! », – заявляв на початку цього року Сюткін.

Сюткін і дружина Віола
Сюткін і дружина Віола

Однак коли зіркова пара дізналася про те, що чекають дитину, не поспішали афішувати – боялися, що недоброзичливці наврочать. Останні місяці в зв’язку з карантином пара жила в заміському будинку, і практично нікуди не виходила.

Як кажуть інформатори, наближені до сім’ї Сюткіних, Валерій – уважний чоловік, і на всю вагітність оточив кохану жінку турботою.

Відзначимо, це вже четверта дитина знаменитості. Від першого шлюбу у нього є дочка Олена і навіть внучка Василиса, а від другого – син Максим. У нинішньому шлюбі подружжя виховує дорослу дочку. В останньому шлюбі з Віолою Сюткін живе вже більше 25 років, їх вважають однією з найбільш зразкових пар вітчизняного шоу-бізнесу.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.