Дан Балан знову з Брежнєвою: шанувальники на вухах, удар для Тіни Кароль

Шоу "Голос країни " оголосило новий формат свого проведення, і поки етап відбору проходить в соціальній мережі Інстаграм.

За задумом творців, спочатку всі охочі повинні проголосувати за хіт селебріті. На голосування виставлені дві пари – Монатік і Віра Брежнєва з хітом “ВЕЧЕРіНОЧКА “, і Дан Балан з Оксаною Мухою з треком “Все пробачати “. Потім охочі потрапити в проект повинні будуть записати свій кавер на пісню переможця, і опублікувати його з відповідними хештегом. Шанувальники впевнені – через те, що колишні колеги по кліпу і пісні Дан Балан і Віра Брежнєва зійшлися в конкуренції, буде жарко.

У Дана немає Шансів: названа причина, по якій Балан програє, а Тіна буде витирати йому сльози

Під публікацією “Голос країни” в Інстаграм розгорілися обговорення. Шанувальники стверджують – трек “Вечеріночка” грає з кожнох праски, а ось пісню Дана Балана і Оксани Мухи складно назвати хітом. Саме тому шанси при голосуванні не рівні.

 

Однак поки що продюсери шоу не коментували такий формат підбору учасників та не вносили змін до правил.

Відзначимо, проведення головного вокального конкурсу в Україні онлайн – вимушені заходи, на які довелося піти, щоб не допустити поширення епідемії коронавірусу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.