Більше 100 тисяч гривень: стало відомо, як і де відпочиває Катя Осадча з Юрієм Горбуновим

Незважаючи на карантин і кризу, зірки шоу-бізнесу можуть собі дозволити дорогий відпочинок за кордоном.

Українська телеведуча Катя Осадча разом з чоловіком Юрієм Горбуновим та маленьким сином Іваном в цьому році відправилася на відпочинок в сонячну Туреччину. Зіркова пара вирішила не економити і вибрала розкішний готель преміум-класу Rixos Premium Tekirova 5 *.

Готель в якому відпочиває Осадча з Горбуновим
Готель в якому відпочиває Осадча з Горбуновим

Готель Rixos Premium Tekirova – це райський куточок, який розміщується біля підніжжя Таврських гір, де море продовжується зеленим сосновим лісом. Цей готель дуже популярний серед сімейних пар і людей, відпочиваючих з дітьми.

Готель преміум-класу для відпочинку всією сім'єю
Готель преміум-класу для відпочинку всією сім’єю

У готелі пропонуються комфортабельні номери різного типу. Територія готелю засаджена рослинами, прекрасні види яких відкриваються з вікон номерів. Харчування надано системою “все включено” з 5 різноманітними кухнями.

Багато жити не заборониш

Звичайно, відпочинок в цьому «райському куточку» не дешевий. Відпочинок в Туреччині зоряної сім’ї обійшовся в більш ніж 100 тисяч гривень.

Катя Осадча та Юрій Горбунов регулярно публікують фото з відпочинку. Однак Горбунов в одній зі своїх публікацій підкреслив, що їх відпустка буде недовгою.

Осадчая с сыном Иваном
Осадча з сином Іваном

Цікаво, що зіркова пара любить подорожувати і дуже рідко вибирає класичні Туреччину або Єгипет. Наприклад, в минулому році пара відпочивала в Амстердамі, де Катя і Юрій багато каталися на велосипедах, ходили по музеях, насолоджувалися містом і місцевої їжею.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.