Друг Пугачової Буйнов схуд після операції: організм виснажений

Зовсім недавно фанатів музиканта вразила новина - їх кумир переніс складну операцію з видалення підшлункової залози.

Сам Олександр, мабуть, не дуже засмутився через проблеми зі здоров’ям, і публікував в Інстаграм знімки з лікарняної палати прямо після хірургічного втручання.

Ослаб на 10 кг: їв тільки овочі, а хотілося б ковбаски. Буйнов розповів про самопочуття

https://www.instagram.com/p/CDqbxRCgs92/

 

Напередодні музикант Олександр Буйнов опублікував фото їжі в Інстаграм, і під ним поділився особливостями свого раціону, якого слід дотримуватися після операції на органах шлунково-кишкового тракту.

“Вся композиція називається« Без фільтрів », і які нафіг фільтри, коли тут такі фарби! Овочі, блін, це-ж овочі! Я їм овочі (голосом Папанова), вирощені власними руками !!! … ну, майже. між іншим після операції я втратив 10 кг. Як-же я скучив по Її Величності яєчні з Її світлістю Ковбасою, епрст! “.

Відзначимо, операція Буйнова пройшла успішно і без ускладнень. Його дружина пояснювала, що Олександр не завжди встигає стежити за своїм здоров’ям, тому іноді доходить до крайнощів. Зараз співак вже практично повернувся в свій стабільний розпорядок дня, проте захопився правильним харчуванням.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.