Учасник “Танці з зірками ” потрапив в аварію на мотоциклі: стан стабільний

Психолог, відомий ресторатор і учасник шоу "Танці з зірками " Даніель Салем потрапив в аварію в Одесі.

На момент ДТП Салем рухався по центральній вулиці міста на мотоциклі “Harley Davidson “. Причиною стало те, що Даніель не зміг розминутися з рухається попереду автомобілем Chevrolet. Подія трапилася вранці 10 серпня.

Через різке гальмування актор і ресторатор не зміг вчасно зреагувати, ДТП обійшлася без жертв

Фото з місця ДТП
Фото з місця ДТП

Як повідомляють місцеві сайти, постраждали тільки транспортні засоби учасників аварії. Мотоцикл залишився цілим, а ось бампер іномарки доведеться ремонтувати. Наслідки аварії швидко усунули, тому перекривати дорожній рух не стали. Сам Даніель Салем не звертався до лікаря. Відзначається, що він отримав незначні забої. Чи зверталися боку в поліцію з цього питання – не повідомляється.

Відзначимо, що Даніель – корінний одесит. Публіці він відомий не тільки як учасник танцювального шоу, але і як актор, що засвітився в серіалі “Доктор Віра “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.