Валентина Легкоступова впала в кому: виконавицю хіта «Ягода-малина» знайшли з пробитою головою

Сьогодні виконавицю хіта «Ягода-малина» знайшли з пробитою головою, а недавно стало відомо, що Легкоступова впала в кому. Зараз вона в лікарні у вкрай важкому стані.

Співачку знайшла її дочка Анетта. Найімовірніше причиною госпіталізації стало те, що протягом кількох днів зірка випивала зі своїм новоспеченим чоловіком Юрієм Фірсовим. Розписалися вони в червні, повінчалися в липні, а знайома пара вже п’ять років.

Валентина с новоиспеченным мужем Юрием Фирсовым
Валентина з новоспеченим чоловіком Юрієм Фірсовим

Рідні артистки впевнені, що саме новий обранець Валентини розвинув в ній настільки згубну звичку. Вони вважають, що тепер уже чоловік Легкоступової пригощав її спиртним, знаючи, що випивати їй протипоказано.

Виявилося, ще з 23 липня героїня статті не виходила на зв’язок з родичами, тому вони і забили на сполох. В її квартирі панував безлад, а численні синці на тілі знаменитість пояснити не змогла — була нетверезою, як і Юрій.

Легкоступова с дочкой Анеттой
Легкоступова з донькою Анеттою

Спочатку співачку доставили в наркологічну клініку, де після скарг на головний біль вона і зовсім впала в кому.

Зрозуміло, що пацієнтку перевели в звичайну лікарню, медикам якої довелося видалити велику гематому через важку черепно-мозкову травму, що спровокувала набряк мозку. Крім цього, лікарі стурбовані станом печінки Валентини.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Після погіршення ситуації до чоловіка-товариша по чарці Легкоступової з’явилися серйозні питання. Фірсов, судячи з усього, їх передчував і втік, чим тільки викликав підозри. На даний момент він затриманий та їде на допит, а за життя його дружини борються лікарі.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.