Потап показав, з ким проводить вільний час: Каменських тут зайва

Відомий репер і продюсер Потап показав свого сина від колишньої дружини Ірини Горової.

Потап вже рік живе в шлюбі зі співачкою Настею Каменських. Зіркова пара довго приховувала стосунки, але в травні минулого року вони несподівано для шанувальників зіграли пишне весілля. Весь цей рік дружину Потапа Настю час від часу фанати підозрюють в вагітності, оскільки співачка то поправляється, то худне. Однак пара спільних дітей ще не має. Але не варто забувати, що Олексій Потапенко (справжнє ім’я Потапа) має 11-річного сина від першої дружини Ірини Горової. Артист в своєму мікроблозі іноді показує свого маленького спадкоємця Андрія. Так, нещодавно Потап на своїй сторінці в Інстаграм показав миле відео з сином. У ролику репер показує ритуал вітання з хлопчиком.

Підписники відзначили, що син Потапа дуже на нього схожий і побажали артистові швидше придбати ще й доньку.

Настя Каменських не спілкується з сином Потапа

Фанати зіркової пари неодноразово цікавилися, як склалися стосунки молодої дружини Потапа з його сином. В одному з інтерв’ю, колишня дружина артиста Ірина Горова дала відповідь на це питання. За її словами, Каменських з 11-річним хлопчиком не спілкуються. «У них немає якихось взаємовідносин. Але якщо ми десь перетинаємося, то “привіт-пока “. “, – поділилася Горова.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.