Більше не могла стримати емоцій: дружина Бабкіна розповіла про здоров’я сина

Син популярної української пари Сергія і Сніжани Бабкіних потрапив в реанімацію. Про це в Instagram розповіла мама хлопчика.

13-річний син українського співака Сергія Бабкіна Артур потрапив в реанімації із запаленням легенів з ускладненнями. До цього у нього був кашель і незначна температура. Але в понеділок, 4 березня, градусник показав 41 градус.

Уже сьогодні Сніжана поділилася з підписниками новою інформацією, що Артуру стало краще, і зараз його стан стабілізувався. Хлопчик ще не встає з ліжка, але вже може самостійно їсти.

Також Бабкіна прокоментувала, чому вона і Сергій не перебувають поруч із сином. Справа в тому, що їм дозволяють тільки приносити продукти, а за хлопчиком спостерігає медперсонал.

Також Сніжана Бабкіна подякувала своїм підписникам за слова підтримки.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: У когось п’ять, у когось – двадцять п’ять. Зірки відверто розповіли про кількість статевих партнерів.

Нагадаємо, що Кеті Пері оригінально зізналася про вагітність.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.