Мама Балана звернулася до Тіни Кароль: «Не відштовхуй те, що…»: мудра свекруха

Дану і Тіні вже давно приписують роман, а нещодавно мама Балана звернулася до Кароль і поступила як справжня мудра свекруха, про яку мріє кожна невістка.

Зараз Людмила Балан знаходиться на відпочинку, звідки часто радує шанувальників гарячими фото в купальнику. Багато хто навіть відзначили, що її форми будуть пишніші, ніж у зіркової невістки Кароль.

Днями героїня статті поділилася черговим знімком з моря з поетичним підписом: «Не тримай те, що йде, і не відштовхуй те, що приходить. І тоді щастя саме знайде тебе».

У досить абстрактній думці підписники мами Балана побачили звернення до Кароль:

  • «Якось сумно звучить. Я думаю, тут посил якийсь. Сподіваюся у Дана і Тіни все добре»;
  • «Мене не покидає відчуття, що кілька ваших останніх послань адресовані конкретній людині… Дівчині… Дуже хочеться, щоб вона вас почула… Ви така мудра жінка»;
  • «Мені здається, ці слова ви говорите Тіні про Дана».

І це ще далеко не всі подібні коментарі з припущеннями. До  речі, можливі свекруха і невістка вже знайомі.

Тина Кароль и Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

У 10 сезоні популярного вокального шоу «Голос країни» мама Дана Балана вирішила влаштувати сюрприз синові, який вдався якнайкраще. Тоді-то Кароль і познайомилася з Людмилою.

Дан Балан с мамой Людмилой
Дан Балан з мамою Людмилою

Варто відзначити, що матуся молдавського співака, який полюбився на Україні, заінтригувала шанувальників, сказавши, що про всяк випадок навіть підготувала весільну пісню.

Також вона помітила, що у них з сином ідентичні смаки і їй приємно дивитися на союз, який вони з Тіною створили: «Дан завжди слухає своє серце».

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.