Вся правда про серіал “Свати”: коли чекати нового сезону і що сталося на майданчику?

Сьомий сезон серіалу "Свати " телеглядачі чекають з нетерпінням, проте актори, які зараз задіяні у знімальному процесі, впевнені, доля робить все, щоб прем'єра не відбулася.

Актор Данило Бєлих, який грає в серіалі Макса Ковальова, сина Ольги Миколаївни і тата Женьки, поділився у себе в Інстаграм подробицями. Там Данило розповів, що зараз вже відзнято частину сезону. Актор уточнив, що це буде абсолютно новий формат – повернення в минуле, де Будько і Ковальови ще зовсім молоді. Однак на цьому не закладена сюжетна лінія, а лише подається передісторія.

Свати-7 можуть не вийти на екрани: творці фільму не знають коли зможуть повернутися до зйомок

Спочатку проект планувалося випустити на екрани в 2015 році. Однак через політичні протистояння деяким акторам був заборонений в’їзд на територію країни, а в Україні взагалі на державному рівні заборонили показ серіалу. Однак режисери та продюсери не здалися, і відвоювали своє право на “Свати “.

Наступним ударом став коронавірус, який перервав знімальний процес в селі під Мінськом. І тепер, через протести, які невідомо коли закінчаться, творці серіалу вирішили не відновлювати зйомки.

 

“Упевнений, ми обов’язково ще попрацюємо і випустимо багато прекрасного і гідного вашої уваги “, – написав Данило Бєлих.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.