Цекало і його молода дружина рятують шлюб за допомогою мозгоправа: після року спільного життя намітилися проблеми

Дарина Ервін, молода дружина Цекало, розкрила цікаву подробицю з їхнього подружнього життя. Виявляється, парочка рятує шлюб за допомогою мозгоправа.

29-річна модель, актриса і художниця, на якій в минулому році одружився 59-річний колишній соліст кабаре-дуету «Академія», випадково проговорилася про сімейні проблеми.

Це сталося, коли дівчина розповідала в Instagram-stories про кінну прогулянку в компанії чоловіка прямо біля океану. Пара живе в будинку в Маямі. Тоді-ж модель зазначила, що прекрасно провела час і якщо вже так піде і далі, то допомога фахівця буде зайвою.

Александр Цекало во времена дуэта «Академия» с Лолитой Милявской, артисты были женаты
Олександр Цекало за часів дуету «Академія» з Лолітою Мілявською, артисти були одружені

Зізнання дружини продюсера здивувало його шанувальників, адже їх шлюбу тільки рік — зарано намітилися проблеми. Звичайно, може бути, що вони ходять до психолога для профілактики, але не виключено, що так вони намагаються врятувати сім’ю, яка розвалюється. Цілком можливо, причиною цього стала значна різниця у віці.

Парочка не скрывает чувств на публике
Парочка не приховує почуттів на публіці

Також в ЗМІ ходять чутки про те, що Ервін і Цекало хочуть народити спільну дитину, але завагітніти у Дарини поки що не виходить. До речі, вони відвідували підмосковний перинатальний центр ще до переїзду в Америку, тобто про поповнення задумалися відразу після одруження.

Варто відзначити, що дружина Олександра зачарувала його зовсім не хазяйновитістю і вмінням пекти пиріжки:

«Я страшенно готую. Але сповна компенсую це в ліжку», — зазначила Ервін.

Цекало любит красоваться своей женой
Цекало любить красуватися своєю дружиною

Такими особистими подробицями дівчина без грама сорому ділиться зі своїми підписниками в соцмережах, яких у неї десятки тисяч. Та й сам Цекало не соромиться публічно демонструвати почуття до дружини і навіть не забороняє їй виставляти пікантні фотографії всім напоказ.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.