Джигурда заявив про невинність Єфремова біля будівлі суду: «Михайло не сидів за кермом. Я провів розслідування»

Скандально відомий актор Микита Джигурда заявив про невинність Єфремова прямо на очах у натовпу журналістів поруч з будівлею суду. Він показав пресі фотодокази непричетності Михайла до смертельного ДТП.

Артист вказав на тиск, який чинять на захисника зіркового підсудного Ельмана Пашаєва, і назвав його свавіллям. Звичайно, все це відбувалося у властивій Джигурді манері — голосно, з залученням уваги і вигуками неприємних висловлювань на адресу адвокатів потерпілих.

Михаил Ефремов на суде по делу о ДТП
Михайло Єфремов на суді у справі про ДТП

За словами 59-річного Микити Борисовича, він провів власне розслідування і з’ясував, що Михайла Єфремова не було на водійському сидінні. Після цього король епатажу почав скандувати гасло на підтримку колеги по цеху:

«Міша наш не винен, не сидів він за кермом. Серп і молот всім тим в зад, хто влаштував цей дурдом».

Никита Джигурда
Микита Джигурда

Цікаво, що за первісною версією Джигурда вважав, що Єфремову в алкоголь підмішали речовини і це було не що інше, як замах на життя російського артиста.

Микита уточнив, що знайшов дані про наявність в крові винуватця аварії ще й сліди сильнодіючого снодійного, крім всього іншого:

«Зауважте, нічого про це не говорилося. За планом тих, хто напоїв його підмішаним напоєм, Михайло повинен був загинути», — пояснив він.

Адвокат Ефремова Эльман Пашаев
Адвокат Єфремова Ельман Пашаєв

Нагадаємо, ввечері 8 червня Єфремов в нетверезому стані влаштував ДТП на Садовому кільці, виїхавши на зустрічну і зіткнувшись з фургоном. Водій останнього помер на наступний ранок після того, що сталося через втрату крові.

Актора посадили під домашній арешт і зараз йде судовий процес по справі, але вчора її розгляд було призупинено. Михайла прямо з будівлі суду винесли на носилках без свідомості — артисту різко стало погано.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.