Таюне залишилася одна: красеня Олега Винника застукали в обнімку з іншого

Відомий український співак Олег Винник, який є справжньою зіркою і підкорювачем жіночих сердець поділився цікавим відео в своєму мікроблозі.

Знаменитий артист тримає в таємниці своє особисте життя і вважає, що його фанатів повинна цікавити тільки його музика. Однак в Мережі є інформація, що улюбленець жінок перебуває у шлюбі вже 20 років і має 15-річного сина. Дружиною Винника є його бек-вокалістка Таюне.

Олег Винник з Таюне
Олег Винник з Таюне

На своїй сторінці в Інстаграм Олег Винник опублікував маленьке відео, де показав, як він танцює з хореографом Оленою Шоптенко, а їхні танці закінчуються ніжними обіймами.

Кадр з Instagram-stories Винника
Кадр з Instagram-stories Винника

Олег Винник стане учасником шоу «Танці з зірками»

Нещодавно стало відомо, що Винник стане учасником головного танцювального шоу країни «Танці з зірками» 2020. “Як там кажуть? Стадіон так стадіон? А я кажу – танці, так танці ” – сказав співак в проморолику і пообіцяв, що скоро побачиться з глядачами на паркеті. Його партнеркою на проекті стала відомий хореограф Олена Шоптенко. Глядачі зможуть побачити шоу вже цієї осені, тому співак уже репетирує і відточує свою танцювальну майстерність.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.