Олег Винник вибрав ім’я для їх з Таюне майбутньої дочки: вовчиці ахнуть

Нарешті улюбленець вовчиць відкрив завісу сімейного життя зі своєю бек-вокалісткою і почав ділитися відвертим. На цей раз Олег Винник вибрав ім'я для дочки, яка в майбутньому народиться у них з Таюне.

Незважаючи на те що шанувальниці розчаровані тим фактом, що їх кумир виявився одруженим, подробиці його особистого життя як і раніше їх інтригують.

Натуральний блондин України закохав у себе слухачок з перших же пісень, прикувавши до себе особливу увагу. Сам співак неодноразово зізнавався, що хоче цікавити публіку виключно своєю творчістю, а все інше не має ставати публічним. Ймовірно, факт наявності дружини він засекретив, щоб залучити побільше фанаток.

Олег Винник
Олег Винник

«Багато хто хоче знати про моє особисте життя. А навіщо? Гаразд, добре, всі побачили і сім’ю, і нижню білизну. А далі що?», — заявив Винник.

Звичайно, найбільш наполегливих і шукаючих сенсації журналістів це не зупинило — вони навіть приїжджали у Вербівку, рідне село Олега. Там-то його сусіди і розповіли, що він одружився ще в студентські роки на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко, більш відомій за псевдонімом Таюне.

А під час однієї з прес-конференцій співак розговорився як ніколи. Героя статті запитали про улюблене жіноче ім’я, у відповідь на що він згадав ряд знаменитих хітів (Ніно, Танечка, Наталя-Наталі, після чого здивував зізнанням:

«Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна», — сказав музикант.

Выступление Винника
Виступ Винника

Відомо, що у пари Олега і Таюне є син Юліан, зараз хлопчикові 15 років, він живе і вчиться в Німеччині. Але якщо раптом зіркові батьки задумаються про сестричку для нього, ми вже знаємо, яким ім’ям її назвуть.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.