Чоловіки, будьте мудріші. Слава Камінська опублікувала звернення до чоловіків

На такий крок її наштовхнув конфлікт між репером Серьогою і його колишньою дружиною

На своєму акаунті в Instagram співачка Слава Камінська зробила пост, в якому висловлює підтримку екс-дружині репера Серьоги Поліни. Жінка звинувачує колишнього чоловіка в тому, що він відібрав у неї дітей.

 "" Поліна – екс-дружина Сірьоги

У той же час, Слава звернулася до всіх чоловіків, попросивши у них при розставання думати, перш за все про дітей, а не про своє самолюбство.

«Чому чоловік, в якого ми закохуємося, і цей же чоловік після розлучення – це різні люди? Куди дівається весь трепет, турбота, любов? Повага до жінки, яке з дитинства прищеплюють батьки? Гортаю стрічку і здається, що чоловіків, які гідно закінчують відносини, залишилися одиниці. Моральне насильство, постійний тиск, погрози, розділ майна, викрадення дітей. Що вами рухає? », – написала учасниця групи« НеАнгели ».

Нагадаємо, що співачка недавно сама пережила розлучення з чоловіком Едгаром. Двоє спільних дітей живуть з нею, але вона не забороняє їм бачитися з батьком.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Свято не за горами: Олег Винник радить, що дарувати жінкам

Нагадуємо, що дружина Бабкіна розповіла про здоров’я сина.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.