Красень-актор Бурак Озчівіт з «Величного століття» відверто розповів про любов на знімальному майданчику

Любов на знімальному майданчику буває — турецький красень-актор Бурак Озчівіт, відомий по грі в серіалі «Величне століття», відверто розповів про знайомство з дружиною Фахріє Евджен.

Герой нашої сьогоднішньої статті зміг закохати в себе мільйони глядачок. Мужнім, талановитим і привабливим він є не тільки на екрані, але і в реальному житті. Саме тому пані завжди з нетерпінням чекають якихось особистих новин про виконавця ролі Балі Бея.

Багато хто думає, що такий яскравий турецький чоловік просто не може регулярно не розбивати серця дівчатам і не заводити десятки романів на рік. Насправді ж Бурак — люблячий чоловік, батько і в цілому зразковий сім’янин.

Свадьба Бурака Озчивита и Фахрие Эвджен
Весілля Бурака Озчівіта і Фахріє Евджен

Зі своєю дружиною Фахріє Евджен він познайомився під час зйомок телесеріалу «Корольок — пташка співоча». Спочатку вони були колегами, але екранний роман молодих людей знайшов своє відображення і в реальному житті.

Кадр из сериала «Королек — птичка певчая»
Кадр із серіалу «Корольок — пташка співоча»

Зірка намагається не афішувати свої стосунки, але одного разу він все ж зробив виняток і відкрив завісу:

«Між нами пробігла іскра в першу ж мить», — Озчівіт про зародження їх з нинішньою дружиною кохання.

За його словами, він відразу відчув цю «божевільну енергетику», хоча зізнаватися в почуттях не поспішав. Заручилася пара через два роки після того, як вони почали зустрічатися, а ще через пару років у них народився первісток — син Каран.

Фахрие Эвджен с сыном Караном
Фахріє Евджен з сином Караном

Турецький актор з теплотою говорить про сім’ю, адже в їхньому домі панує довіра, гармонія і взаєморозуміння. Зіркове подружжя впевнені, що союз не можна називати міцним, якщо партнери не довіряють один одному.

Приклад Бурака і Фахріє доводить — любов на знімальному майданчику існує.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.