Під прицілом камер: як діти Єфремова переживають те, що відбувається з їхнім батьком

Зараз справа проти Михайла Єфремова є одною з найгучніших в Росії. Вона знаходиться на контролі не тільки у поліції і суді, а й у активістів, які не хочуть, щоб злочинність залишалася безкарною.

Події останніх днів: у Єфремова був інсульт. Син знайшов батька вдома без свідомості на підлозі. Від госпіталізації обвинувачений відмовився, стверджує – просто перенервував на тлі футбольного матчу. Потім, після декількох днів судового розгляду, Михайло Єфремов втратив свідомість прямо в суді. Його забрали в лікарню, але пізніше журналісти з’ясували – в базі пацієнтів цієї лікарні людини з таким ім’ям немає.

Оскільки сам одіозний актор Михайло Єфремов не дає коментарі журналістам, преса атакує дітей в надії дізнатися мінімальну інсайдерську інформацію

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Як стало відомо нашому порталу, діти Михайла не можуть спокійно відвідати його в лікарні, оскільки постійно перебувають під прицілами камер. Вони також не коментують стан батька і подальші плани журналістам. Однак ніхто не виключає, що з дня на день обвинувачений може опинитися в реанімації.

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Нагадаємо, його звинувачують в смертельній аварії, яка сталася 8 червня цього року в Москві. Актор, нібито, напідпитку перебував за кермом транспортного засобу, перетнув подвійну суцільну через що сталася аварія.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.