«Порожні як пробки»: чому Гоген віддається любові зі бабками

Епатажний шоумен Гоген Солнцев, відомий своїми романами з жінками значно старшого віку, не перестає дивувати публіку. Однак незмінним залишається питання - навіщо йому баби? У його висловлюваннях та інтерв'ю ми знайшли відповідь.

Молодий Гоген прийшов на інтерв’ю до видання “Співрозмовник ” і шокував визнанням – молоді жінки порожні як пробки. Тому його більше приваблюють жінки старшого віку, з якими є чим зайнятися, і вони для нього більш статусні.

Солнцев полетів на закордонний курорт в компанії своєї дружини Катерини Терешкович і подруги Ліди: зібрав навколо бабусь і ні в чому собі не відмовляє

Молодий хлопець за рахунок своїх більш дорослих подруг полетів на море, де безтурботно проводить відпустку. Під час відпочинку він займається плаванням, іноді медитує, і віддається любові.

Гоген і його дружина Катя
Гоген і його дружина Катя

Як зазначає Гоген Солнцев, вони втрьох зняли один номер, і нікого це абсолютно не бентежить. На питання про те, чи є Ліда його коханкою, він не відповів прямо, але повідомив, що зараз займається сексом більше, ніж звичайно. На питання про наявність коханок епатажний Солнцев агресивно попросив не втручатися не в свою справу. Каже, що може взяти з собою на курорт хоч натовп пенсіонерок, і буде почувати себе прекрасно.

Відзначимо, Гоген і його кохана Катя Терешкович засвітилися на програмі Андрія Малахова, де протягом семи випусків з’ясовували стосунки.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.