Асмус в розпал кризи дражнить росіян дорогою сумкою

Популярна актриса і телеведуча Христина Асмус після розставання з Гаріком Харламовим вирішила побалувати себе дорогими аксесуарами. Питання викликала сумка, яку Христина купила в розпал коронакризи.

Як пише видання “Телепрограма”, Христина прогулялася по Геленджику з сумочкою, за, увага, 100 тисяч рублів! Знімком з обновкою поділилася ще і в своєму Інстаграм-профілі, де радісно позує на фоні тротуару і беріз.

 

Асмус намагається привернути увагу Харламова усіма можливими методами: сумка – це тільки початок

Як розповіла російська актриса, в Геленджик вона поїхала по роботі – там проходять зйомки нового проекту, який повинен незабаром вийти на телеканалі ТНТ. Там же можна буде побачити і її колегу по серіалу Інтерни Івана Охлобистіна, і друга / колегу по цеху Тимура Родрігеза.

Більше подробиць Христина не розкриває, але судячи з того, які дорогі подарунки вона собі купує, можна стверджувати – платять за проект відмінно.

З приводу сумки Христина Асмус коментувала неохоче, проте уточнила, що коштує вона не сто тисяч, а 81 тис руб. Купувала Крістіна її на розпродажі, так як аксесуар входить в колекцію 2019 року.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.