Кинута дитина і колишній наркоман. Як Стас П’єха подолав образу на матір і багаторічну залежність

Історія життя Стаса П'єхи - одна з найбільш мотивуючих в російському інтернет-полі.

І сьогодні ми розповімо вам цю складну, але цікаву істрію. Засвітилася зірка П’єха на четвертій «Фабриці зірок». Тоді шанувальниці буквально рвали на собі волосся в надії хоч якось привернути завидного красеня. Однак ніхто й подумати не міг, що той 22 роки боровся з наркотичною залежністю і дивом залишився живий після жахливих зривів.

Дитинство і підлітковий вік

Стас П єха
Співак Стас П’єха виступає на конкурсі “Міс студентство” в Державному центральному концертному залі “Росія”

Ні для кого не секрет, що головним мотиватором і авторитетом в життя Стаса була його бабуся Едіта. Музикантом був і батько дитини, Пятрас Геруліс, однак після розлучення з Ілоною він зник з життя хлопчика на довгі роки. Через те, що батьки і близькі родичі постійно на гастролях, роботі або у від’їзді, маленький Стасик був буквально залишений сам на себе. Тому не дивно, що в 12 років потрапив в погану компанію. Тоді вірними друзями маленького П’єхи стали алкоголь і наркотики.

Близькі робили все, що допомогти Стасу побороти залежність – навіть повністю ізолювали його від оточуючих.

Музика і творчість

Стас П єха
Стас П єха

Сам П’єха вперше засвітився на “Фабриці “, після чого понеслося – концерти, записи, альбоми, натовпи послідовників. Якийсь час заради заробітку Стас працював перукарем, потім виступав в ресторанах з колективами, виконуючими кавери на відомі хіти, і співпрацював з Пелагеєю. Але всього цього виявилося мало для амбітного артиста, який твердо вирішив почати сольну кар’єру. Від безвиході співак пішов на кастинг в четверту «Фабрику зірок», хоча формат шоу не особливо йому імпонував.

«Всі мої проекти застопорилися, і тоді я вперше в житті погодився на публічність, на яку у мене з дитинства була алергія, – зізнавався П’єха. – Багато говорили, що мені все дісталося завдяки Едіті: «бабка просунула», «вклала», «подзвонила». Але ніхто нікуди не дзвонив, чи не просував, такого не було ».

Пісня «Вона не твоя» з Григорієм Лепсом стала шалено популярною на радіо і ТБ

Коли Стас знайшов свого слухача, легше не стало. Далеко не кожна пісня “заходила ” публіці, проте музика – справа, яким Стас П’єха горить.

Стас П єха
Стас П єха

Остаточно зав’язавши із забороненими речовинами, П’єха знайшов нову мету в житті, маючи намір допомогти людям, що потрапили в схожу ситуацію. Співак відкрив наркологічну клініку з лікування та реабілітації після залежності.

Особисте життя

А ось на особистому фронті у завидного співака все сумно. За час кар’єри у нього була пара серйозних романів, але нічого з цього так і не вийшло. Був навіть шлюб, але за словами П’єхи, заборонені речовини зруйнували його сім’ю.

Зараз П’єха знову на роздоріжжі, але планує увірватися в потік шоу-бізнесу.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.