Справжній інсульт або спектакль: Лоза засумнівався в діагнозі Єфремова

Михайло Єфремов вже кілька днів на слуху у журналістів і громадськості. Розділилися на два табори - одні вважають, що він симулянт, інші вірять в його чистоту перед законом і невинність в ДТП.

Свою думку з приводу здоров’я ув’язненого під домашній арешт Михайла Єфремова висловив Юрій Лоза – музикант, артист, шоумен. У себе на сторінці в Фейсбук Лоза уточнив, що до кінця не розуміє – справжній це інсульт або актор зіграв чергову роль.

Незадовго до “інсульту ” Єфремов зізнався, що винен в скоєнні смертельної аварії

Михайло Єфремов
Михайло Єфремов

Також музикант заявив, що скоро про все стане достовірно відомо, так як інсульт позначається не тільки на мовлення, а й на зовнішньому вигляді людини. Лоза розповів про свого батька, який після інсульту став «людиною з обмеженими можливостями».

«Взагалі-то здоров’я – це не тема для імпровізацій, тут все серйозно», – заявив Юрій Лоза.

Але також музикант підкреслив, що «з акторами ніколи не можна бути впевненим», адже для них зобразити хворої людини дуже просто. На закінчення Лоза побажав Єфремову якнайшвидшого повернення в стрій.

Відзначимо, раніше кум Єфремова Іван Охлобистін стверджував, що на місці суду дав би йому умовний термін, так як той “віруюча людина “.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.