Копія Жанни. Як виглядає син Шепелєва та Жанни Фріске?

Сина співачки Жанни Фріске і телеведучого Дмитра Шепелєва звуть Платон. Після смерті мами його виховання повністю лягло на плечі батька.

Коли мама померла від онкології, Платон був ще зовсім маленький (це було в 2015 році). Тому прищеплювати манери, формувати звички і звички довелося татові. Зараз зоряний тато весь вільний час приділяє вихованню маленького Платона.

Син Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске зараз подорослішав, і у нього яскраво простежуються мамині риси обличчя

Син Шепелєва та Фріске
Син Шепелєва та Фріске

На своїй Інстаграм-сторінці Дмитро нерідко публікує відеозвернення, в яких розповідає про подробиці виховання і складних ситуаціях, питаючи поради у шанувальників. Нещодавно Дмитро поскаржився – Платон почав обманювати. Однак це не серйозна брехня, а дрібні дитячі недомовки. Незважаючи на це, Шепелев всерйоз стурбований, і думає, що це все далі тільки посилиться, а винен в дитячому брехня саме він. Однак передплатники поспішили заспокоїти батька-одинака – в цьому немає нічого страшного, все діти обманюють дорослих по дрібницях, боячись отримати покарання. Зірковий ведучий підкреслив – він намагається не карати свою дитину, а спілкуватися з ним на рівних.

Син Шепелєва та Фріске
Син Шепелєва та Фріске

Відзначимо, після тривалої боротьби за життя, в 2015 році померла популярна співачка Жанна Фріске. Причиною стала онкологія, яку ослаблений організм не зміг побороти. З тих пір Дмитро Шепелєв закрився в собі, став менше з’являтися на публіці і приділив весь час вихованню дитини.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.