Бездітні: знамениті жінки, які так і не стали мамами (Земфіра, Вайкуле, Степаненко та інші)

Одні жінки відчайдушно мріють про дітей і бачать в продовженні роду свою головну місію, інші хочуть, але їм не дозволяє здоров'я, а треті просто про це не замислюються або свідомо вирішують не заводити дітей.

Сьогодні ми розповімо про знаменитих жінок, які по тій, чи іншій причині так і не стали мамами.

Земфіра

Земфіра
Земфіра

Культова рок-співачка ніколи не горіла бажанням стати матір’ю. Навпаки, вона завжди говорила про те, що головне в її житті – це робота. В інтерв’ю співачка розповідала, що просто не бачить себе в ролі матері і проблема зовсім не в здоров’ї.

Лайма Вайкуле

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Відома співачка Лайма Вайкуле більше 40-ка років щаслива в шлюбі, але так і не стала мамою. В одному з інтерв’ю Вайкуле зізналася, що в молодості вона зробила 2 аборти, а коли захотіла мати дітей – не змогла завагітніти. У 2010 році їй вдалося завагітніти шляхом ЕКО, але незабаром стався викидень.

Олена Степаненко

Олена Степаненко
Олена Степаненко

Олена Степаненко була двічі заміжня, але матір’ю їй так і не судилося стати. Однак естрадна артистка виховала дочку свого екс-чоловіка Євгена Петросяна (мати Вікторини рано пішла з життя). Ходять чутки, що Олена збирається залишити весь спадок єдиною пасербиці.

Світлана Каминіна

Світлана Каминіна
Світлана Каминіна

Відома актриса завжди хотіла дітей, але Світлані не щастило з чоловіками. Актрисі 41, але свого обранця вона ще не зустріла, а народжувати дитину без батька Світлана не хоче.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.