Зірка серіалу Мажор одружився рік тому: зворушлива річниця завидного холостяка

Рівно в цей день, але рік тому один актор знаменитого серіалу "Мажор " одружився.

Олександр Обласов, який зіграв роль поліцейського Авер’янова, уклав шлюб зі своєю колегою по цеху, актрисо. Оленою Грук-Черновою. Разом вони прожили цілий рік, і в ці вихідні зворушливо відзначають паперове весілля. У соціальній мережі Інстаграм Олександр Обласов опублікував фотографії з минулого року, і підкреслив важливість цих відносин в його житті.

Спасибі, що поруч: Олександр Обласов зізнався в любові дружині Олені на річницю весілля

Олександр Обласов
Олександр Обласов

Обласов опублікував фотографії і занадто емоційний підпис: «Рік офіційного шлюбу! Спасибі, Олена, що поруч! Дивимося і летимо в одну сторону! Летимо і радіємо кожному дню! Кохаю!”.

Відзначимо, зараз акторові 42 роки, і це його перший офіційний шлюб.

Дружина Олена теж знайшла що відповісти коханому чоловікові. Вона написала, що її чоловік добрий, уважний і турботливий. А любить актриса його за талант і добродушність. Дівчина стверджує – зі своїм чоловіком вона як за кам’яною стіною.

Нагадаємо, Олександр Обласов прославився роллю в легендарному серіалі “Мажор “. У стрічці він виконував функцію напарника Прилучного, поліцейського Авер’янова.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.